Sunday, April 26, 2009

Orang Bodoh & Orang Pandai...

Orang bodoh = pakai credit card sampai maximum, lepas tu takleh bayar (berlagak macam org banyak duit!)
Orang pandai = pakai credit card tapi orang lain bayarkan (pakai kad klon la tu!)


Orang bodoh = ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak (kes suka 'bergesel'la ni)
Orang pandai = takde motor, takde kereta, takde LRT tapi ada otak (kes suka numpang kereta/motor kawan tapi tak reti nak hulur duit minyak!)


Orang bodoh = company dah sediakan nescafe, milo, biskut, bla bla bla tapi gi minum gak kat cafeteria. kena bayar lak tu!
Orang pandai = tak minum kat cafeteria tapi company punya nescafe, milo, biskut, bla bla bla angkut bawak balik !!!!


Orang bodoh = beli suratkhabar sebab nak tengok nombor ekor je pas tu buang
Orang pandai = orang yg tunggu org bodoh buang pas tu dia kutip... dapat baca semua sekali wooo


Orang bodoh = kentut kuat2 kat office pas tu bangga ngan baunya
Orang pandai = kentut senyap sunyi (takde bunyi) baunya... boleh buat unta sakit perut! lepas tu bermati-matian salahkan member sebelah... (guess sapa member sebelah tu?...sibodoh yg kentut kuat tula!)


Orang bodoh = ada masalah, gi cerita kat orang pandai
Orang pandai = dengar masalah orang bodoh, pastu cerita kat orang bodoh yang lain, pas tu membodohkan orang bodoh tu...jadinya orang bodoh yang pertama tu jadi bodohs (plural)





-THE END-


Hahahahah.. Bodohs~ xD

7 comments:

maria meina said...

yes, mmg takleh tahan.
hahahaha. x)

haziq said...

hahaa.. xD

meera said...

HAHAH patutnya tuka, orang bodoh tu: orang naif

&& orang pandai tu : orang jahat

ngehehehe

haziq said...
This comment has been removed by the author.
haziq said...

'bergesel' tu yg tak tahan.. hahahah.. xD

haziq said...

HAHAHAHAH.. lawak gle aa.. dh bce byk kali pn maseh lawak.. hahah..

lol.. xD

syiedazimzim said...

haziq : hahah. suke kauu en ? --'